ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προμηθεύσει οποιοδήποτε τύπο θέρμανσης! Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για θέρμανση με πετρέλαιο, υγραέριο, αντλία θερμότητας, υπέρυθρη τεχνολογία. Προτεραιότητά μας είναι η βέλτιστη πρόταση, αφού μελετήσουμε τις ανάγκες σας και επισκεφτούμε το χώρο σας. Υλοποιούμε ενεργειακή μελέτη πριν από κάθε εγκατάσταση για να εξασφαλίσουμε την αποδοτικότητα  και την οικονομία του συστήματος!

Το πλεονέκτημα του επαγγελματισμού μας και η πολυετή εμπειρία μας στην αγορά, το εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αποτελούν εγγύηση για αποτελεσματικές λύσεις.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.

Για υποβολή αίτησης ενημέρωσης, επισκεφθείτε την σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΔΡΟΣΙΣΜΟΣ

Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι μια αξιόπιστη και αποτελεσματική μορφή θέρμανσης που χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στις χώρες της Ευρώπης. Η θερμότητα διαχέεται ομοιόμορφα στο χώρο κυρίως μέσω θερμικής ακτινοβολίας, ζεσταίνοντάς τον και προσφέροντας μια αίσθηση θερμικής θαλπωρής, με χαμηλό λειτουργικό κόστος.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ;

  • Θερμική άνεση και υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης λόγω ομοιόμορφης θέρμανσης και έλλειψης ξηρότητας του χώρου
  • Εξοικονόμηση ενέργειας λόγω μειωμένων θερμικών απωλειών και λειτουργίας σε χαμηλότερες θερμοκρασίες (35oC – 40oC).
  • Ταυτόχρονα λόγω μειωμένου λειτουργικού κόστους και κόστους συντήρησης επιτυγχάνεται βραχυπρόθεσμη απόσβεση κόστους εγκατάστασης.
  • Πλήρης εκμετάλλευση εσωτερικών χώρων και ελευθερία στη διαμόρφωση τους με συνέπεια καλαίσθητες αρχιτεκτονικές διαρρυθμίσεις τους.
  • Ασφαλέστερη θέρμανση χωρίς τις καυτές επιφάνειες των θερμαντικών σωμάτων.
  • Δυνατότητα συνδυαστικής λειτουργίας με χώρους περιοδικής θέρμανσης μέσω fan θερμαντικών σωμάτων.
  • Φιλικότητα προς το περιβάλλον με τη δυνατότητα χρήσης ήπιων και ανανεώσιμων μορφών ενέργειας όπως η ηλιακή, η γεωθερμική και η αντλία αέρα – νερού.
  • Δυνατότητα δροσισμού με την προσθήκη μόνο του κατάλληλου μηχανισμού παραγωγής ψυχρού νερού (ψύκτης, αντλία θερμότητας).

Επαφή

ΥΔΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ
Έκθεση: Πάργας 10, Ηγουμενίτσα, 46100
Κεντρικό: Σύβοτα Θεσπρωτίας

2665093066
2665027013

Νέα

  • 2014-11-14 13:00

    Ερωτήσεις και Προτάσεις

    Θα θέλατε να μας κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες που έχουμε στη διάθεσή σας; Παρακαλούμε...

Όλα τα άρθρα

Δημοσκόπηση

Σας άρεσε η νέα μας ιστοσελίδα;

Σύνολο ψήφων: 851

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode