ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Στην ΥΔΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση μονάδων υγραερίου, είτε σε οικιακούς, είτε σε επαγγελματικούς χώρους. Σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και service 24 ώρες το εικοσιτετράωρο!

Επικοινωνείστε μαζί μας για περισσότερα...

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε ξενοδοχεία και μπαρ, εστιατόρια, χώρους συνάθροισης κοινού, η εταιρεία μας μπορεί να  προμηθεύει τα καύσιμα για τη λειτουργία μιας σειράς συσκευών, όπως λέβητες, φούρνους, εστίες, θερμοσίφωνες. Η καθαρότητα, η ευελιξία και η δυνατότητα άμεσου ελέγχου του υγραερίου, σε συνδυασμό με την μείωση του κόστους για ενέργεια που υπερβαίνει το 30%, το κάνουν μια δημοφιλή επιλογή για τους πελάτες μας.

Σε εστιατόρια και ταβέρνες, το υγραέριο προσφέρει στους σεφ μια πηγή θερμότητας που διατηρεί την υγρασία του φαγητού κατά το μαγείρεμα. Το υγραέριο  καίγεται καθαρά και ολοκληρωτικά. Δεν αφήνει ποτέ κατάλοιπα στο φαγητό και δεν μολύνει την ατμόσφαιρα. Επίσης, επειδή δεν αφήνει υπολείμματα καύσης, παρατείνει τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας και μειώνει τις απαιτήσεις σε συντήρηση.

Το υγραέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την κεντρική θέρμανση, καθώς και για την παροχή άφθονου ζεστού νερού χρήσης για τα δωμάτια των πελατών των ξενοδοχείων - μπορεί ακόμα και να ζεσταίνει το νερό της πισίνας. Όποιο και να είναι το μέγεθος και το αντικείμενο της επιχείρησής σας, η ΥΔΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας σε ενέργεια.

ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ

Η εταιρεία ΥΔΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, με μακροχρόνια εμπειρία στην οικιακή θέρμανση έχει την δυνατότητα και την γνώση με εξειδικευμένους  μηχανικούς και τεχνικούς να μετατρέψει τα ήδη υπάρχοντα λεβητοστάσια που χρησιμοποιούν ως καύσιμη ύλη το πετρέλαιο σε υγραέριο.

Έτσι λοιπόν, επισκεπτόμενοι τον χώρο σας μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις για την χρήση του υγραερίου και εν γένει για την οικονομία που προκύπτει χρησιμοποιώντας  υγραέριο για τις καθημερινές ανάγκες ενός σπιτιού (μαγείρεμα - θέρμανση - ζεστό νερό).

Εάν πάλι θέλετε να διατηρήσετε ή να απενεργοποιήσετε το υπάρχον σύστημα θέρμανσης  μπορούμε να σας προτείνουμε προϊόντα παραγωγής θέρμανσης ή ζεστού νερού αναγνωρισμένων οίκων, επιτοίχια η  επιδαπέδια, ανάλογα του χώρου και των καταναλώσεων.

Επαφή

ΥΔΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ
Έκθεση: Πάργας 10, Ηγουμενίτσα, 46100
Κεντρικό: Σύβοτα Θεσπρωτίας

2665093066
2665027013

Νέα

  • 2014-11-14 13:00

    Ερωτήσεις και Προτάσεις

    Θα θέλατε να μας κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες που έχουμε στη διάθεσή σας; Παρακαλούμε...

Όλα τα άρθρα

Δημοσκόπηση

Σας άρεσε η νέα μας ιστοσελίδα;

Σύνολο ψήφων: 1471

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode