ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

1. ΥΓΕΙΑ: Η υπέρυθρη ακτινοβολία αυξάνει την αιμάτωση του δέρματος, διεγείρει τον μεταβολισμό, είναι πολύ καθαρή, εμποδίζει τον στροβιλισμό της σκόνης και επιδρά αντιοξειδωτικά. Οι ασθενείς με ρευματοπάθειες αντιδρούν πολύ θετικά στην ελλιπή κυκλοφορία του αέρα και στην σταθερή υγρασία στην ατμόσφαιρα. Οι ασθενείς με άσθμα ωφελούνται επίσης από καθαρό από σκόνη αέρα και την σταθερή υγρασία της ατμόσφαιρας. Οι αλλεργικοί μπορούν να αναπνέουν ελευθέρα επειδή δεν υπάρχει στροβιλισμός σκόνης σπιτιού, γύρης, βακτηρίων και σπόρων μυκήτων.

2. ΕΥΕΞΙΑ: Η ευεργετική επίδραση της θερμότητας που εκπέμπουν όλα τα μοντέλα της εταιρείας μας, δεν είναι ενδιαφέρουσα μόνο από άποψη υγείας/παθολογίας. Το σύστημά μας (πέραν από την θέρμανση που αποδίδει) είναι ένα άριστο ιατρικό υποστηρικτικό εξάρτημα, διότι αποδίδει στους χρήστες ένα υπέροχο αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης. Είναι η αίσθηση εκείνη που θα την νιώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος αν κάνει δοκιμή του προϊόντος μας, έστω και με ένα πάνελ, στον προσωπικό του χώρο. Άλλωστε, όπως παραπάνω είπαμε, η εκπομπή υπέρυθρων θερμικών κυμάτων, χαλαρώνει το νευρικό σύστημα και καταπολεμά το στρες.

3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Σύμφωνα με μελέτη του Α.Π.Θ. τα υπέρυθρα συστήματα έχουν σαφή υπεροχή έναντι άλλων συστημάτων θέρμανσης, όπως άμεση ηλεκτρική θέρμανση και αντλίες θερμότητας αέρα-νερού, συνεκτιμώντας όλες τις οικονομικές και οικολογικές πτυχές. Επιπλέον, μπορούν να θεωρηθούν ως αποδοτικές εναλλακτικές λύσεις σε σχέση με τη θέρμανση με πετρέλαιο και αέριο.

4. ΥΓΡΑΣΙΑ: Με την συμβατική θέρμανση, που θερμαίνει πρώτα τον αέρα, οι τοίχοι μας είναι πάντα πιο κρύοι. ’Αρα, όση υγρασία υπάρχει στην εσωτερική ατμόσφαιρα, υγροποιείται στους τοίχους. Εκείνοι, επιβαρυμένοι ήδη από την εξωτερική χειμωνιάτικη υγρασία, επιβαρύνονται κι άλλο, εξαιτίας της λανθασμένης λειτουργίας της γνωστής –συμβατικής θέρμανσης, που εξασφαλίζει θερμότερο αέρα από τους τοίχους και τα υπόλοιπα δομικά στοιχεία. Αποτέλεσμα: ΔΙΑΒΡΩΣΗ-ΜΟΥΧΛΑ-ΜΑΥΡΙΛΑ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ-ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ.
Και δεν φτάνει αυτό! Υγραίνονται οι τοίχοι και ξηραίνεται η εσωτερική ατμόσφαιρα, με όλα τα κακά επακόλουθα στην υγεία των χρηστών. Όταν μάλιστα το σημείο κορεσμού των τοίχων σε δυνατότητα απορρόφησης υγρασίας ξεπεραστεί, τούτη μένει στο περιβάλλον του σπιτιού σε υπέρογκες, απαγορευτικές ποσότητες.
Αρα, με την συμβατική θέρμανση έχουμε:
ΠΑΝΤΑ ΥΓΡΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ-ΑΛΛΩΤΕ ΠΟΛΥ ΞΗΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΤΕ ΠΟΛΥ ΥΓΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ-ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ-ΕΥΠΡΟΣΒΛΗΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ
Τι γίνεται όμως με την υπέρυθρη θέρμανση; Θερμαίνουμε απευθείας τα δομικά στοιχεία, ώστε πάντα είναι πιο θερμά από τον αέρα. Θερμαίνεται βέβαια και εκείνος, αλλά πάντα σε δεύτερο χρόνο, αφού έρθει σε επαφή, με τα θερμά δομικά στοιχεία. Είναι μάλιστα πάντα 1-2 βαθμούς πιο δροσερός. Αυτό οδηγεί στην συνεχώς μετακινουμένη υγρασία, από τους τοίχους, στην εσωτερική ατμόσφαιρα (Η υγροποίηση γίνεται, πάντα στο πιο ψυχρό σώμα). Αρα οι τοίχοι στεγνώνουν συνεχώς, ενώ έχουμε πάντα ωφέλιμη υγρασία στον χώρο, που ελεγχόμενα εισέρχεται, από το εξωτερικό, στο εσωτερικό περιβάλλον.

 

ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

  • panel redwell 1100W panel redwell 1100W

    Κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία στο χώρο της υπέρυθρης θέρμανσης!

Επαφή

ΥΔΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ
Έκθεση: Πάργας 10, Ηγουμενίτσα, 46100
Κεντρικό: Σύβοτα Θεσπρωτίας

2665093066
2665027013

Νέα

  • 2014-11-14 13:00

    Ερωτήσεις και Προτάσεις

    Θα θέλατε να μας κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες που έχουμε στη διάθεσή σας; Παρακαλούμε...

Όλα τα άρθρα

Δημοσκόπηση

Σας άρεσε η νέα μας ιστοσελίδα;

Σύνολο ψήφων: 1471

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode