ΧΗΜΙΚΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

Σε συνεργασία με πιστοποιημένη εταιρεία στο χώρο των χημικών πισίνας μπορούμε να σας προμηθεύσουμε:

 • Σταθεροποιητές χλωρίου
 • Χλώριο ταχείας δράσης
 • Υγρό μείωσης Ph
 • Συμπυκνωμένο αλγοκτόνο
 • Υγρό κροκιδωτικό
 • Ταμπλέτες χλωρίου πολλαπλής δράσης
 • Υγρό αύξησης Ph
 • Αφαίρεση αλάτων

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΙΣΙΝΑΣ

Ταμπλέτα χλωρίου πολλαπλής δράσης
Απαιτούνται 3 ταμπλέτες ανά 100m3 κάθε τέσσερις ημέρες.  Τοποθετήστε τις ταμπλέτες στα skimmers ή σε επιλεγμένο σημείο του καναλιού υπερχείλισης, φροντίζοντας να λειώνουν σε 3-4 μέρες περίπου, σε συνδυασμό με το χρόνο λειτουργίας του συστήματος ανακύκλωσης.

Κροκιδωτικό υγρό
Πρόκειται για υλικό με εξαιρετικές συμπηκτικές ικανότητες. Έχει την ικανότητα να κατακρημνίζει τα αιωρούμενα σωματίδια που βρίσκονται στο νερό της πισίνας και στη συνέχεια αφαιρούνται με το σκούπισμα, προστατεύοντας παράλληλα τα φίλτρα της πισίνας. Χρησιμοποιείστε το, όταν απαιτείται ταχύτατη διαύγαση του νερού!!
Χρησιμοποιείστε 1 λίτρο ανά 100 m³ κάθε φορά που το νερό της πισίνας παρουσιάζει θολότητα εξ αιτίας των αιωρούμενων σωματιδίων. Σ’ ένα δοχείο με νερό αραιώνετε την απαραίτητη δόση και την διαχέετε ομοιόμορφα σ’ όλη την επιφάνεια της πισίνας. Μετά από 8 ώρες περίπου, απομακρύνετε τους φλόκους που έχουν κατακαθίσει στον πυθμένα με τη σκούπα της πισίνας.

Συμπυκνωμένο αλγοκτόνο
Αποτελεσματική ταχείας δράσης σύνθεση βασισμένη στο τεταρτοταγές αμμώνιο, με πανίσχυρη βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και αλγοκτόνο δράση, προοριζόμενη για την πρόληψη και εξάλειψη των αλγών.

Σ’ ένα δοχείο με νερό αραιώνετε την απαραίτητη δόση G-06 και την διαχέετε ομοιόμορφα σ’ όλη την επιφάνεια της πισίνας. Χρησιμοποιείστε 0,25 lt για κάθε 100 κυβικά μέτρα, κάθε εφτά ημέρες.

Χλώριο Ταχείας Δράσης (ΣΟΚ)
Διχλωροϊσοκυανουρικό Νάτριο

Ταχείας δράσης οργανική σύνθεση σε κόκκους, σταθεροποιημένη για την απολύμανση νερού πισίνας. Χρησιμοποιείστε 2 kg ανά 100 m³ κάθε φορά που το νερό της πισίνας δεν φαίνεται διαυγές εξ αιτίας της πλημμελούς χλωρίωσης της ή άλλων έκτακτων παραγόντων (π.χ. βροχή με λάσπη κλπ).

Συσκευασίες: 12 Kg/30 Kg

ΧΗΜΙΚΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

Επαφή

ΥΔΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ
Έκθεση: Πάργας 10, Ηγουμενίτσα, 46100
Κεντρικό: Σύβοτα Θεσπρωτίας

2665093066
2665027013

Νέα

 • 2014-11-14 13:00

  Ερωτήσεις και Προτάσεις

  Θα θέλατε να μας κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες που έχουμε στη διάθεσή σας; Παρακαλούμε...

Όλα τα άρθρα

Δημοσκόπηση

Σας άρεσε η νέα μας ιστοσελίδα;

Σύνολο ψήφων: 1471

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode