ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ

Η ΥΔΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της επεξεργασίας νερού, μπορεί να σας προμηθεύσει με κάθε είδους επεξεργαστή, από απλά φίλτρα νερού ως και αποσκληρυντές ή μονάδες αφαλάτωσης. Μερικά από τα προϊόντα μας θα βρείτε σε προνομοιακή τιμή, ενώ μπορείτε να επισκευτείτε την έκθεσή μας στην οδό Πάργας 10, Ηγουμενίτσα για να ενημερωθείτε περισσότερο.

Οικιακά φίλτρα ΤΕΜΑΚ

Αρκετές φορές το νερό της βρύσης είναι θολό ή έχει έντονη μυρωδιά, που οφείλεται κυρίως στο χλώριο. Η ΤΕΜΑΚ προσφέρει ένα απλό φίλτρο βρύσης, που κατακρατά την θολότητα του νερού, εξαλείφει τις μυρωδιές του νερού, αλλά και το χλώριο. Τοποθετείται επάνω στον πάγκο της κουζίνας ή τον νεροχύτη και συνδέεται με απλό τρόπο στην βρύση του νερού. Για πλήρη προστασία μπορεί να εγκατασταθεί (συνήθως κάτω από τον νεροχύτη) η συσκευή HOME CARBON UV, που περιλαμβάνει επιπλέον και συσκευή απολύμανσης του νερού με την φυσική μέθοδο της υπεριώδους ακτινοβολίας. Τέλος, εάν το νερό που φθάνει στην βρύση έχει πολλά άλατα η ΤΕΜΑΚ προσφέρει την συσκευή HOME RO UV, που είναι ένα πλήρες σύστημα επεξεργασίας νερού για οικιακή χρήση και περιλαμβάνει φίλτρο αιωρουμένων και ενεργού άνθρακα, συσκευή αφαλάτωσης με αντίστροφη ώσμωση και τελική απολύμανση με υπεριώδη ακτινοβολία.

ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ ΝΕΡΟΥ

Σε πολλές περιπτώσεις η αποσκλήρυνση είναι απαραίτητη για την απομάκρυνση αλάτων ασβεστίου και μαγνησίου από το ακατέργαστο νερό. Ο συνηθέστερος τρόπος είναι η χρήση ισχυρώς κανιονικής ιονανταλλακτικής ρητίνης, η οποία αναγεννάται με διάλυμα αλατιού. Διαθέτουμε ένα πλήρες πρόγραμμα για την αποσκλήρυνση του νερού, ξεκινώντας από οικιακές μονάδες μικρής δυναμικότητας μέχρι βαρέος τύπου βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Η λειτουργία μπορεί να είναι χειροκίνητη ή αυτόματη με βάση χρονικό ή ογκομετρικό αυτοματισμό. Το δοχείο του αποσκληρυντή μπορεί να είναι από πολυεστέρα ή χαλύβδινο με επένδυση πολυαιθυλενίου ή χαλύβδινο με ειδική εποξειδική βαφή. Μετά από ζήτηση το δοχείο του αποσκληρυντή μπορεί να κατασκευασθεί από ανοξείδωτο χάλυβα.

 

Σας παρουσιάζουμε εδώ τον αποσκληρυντή COMPACT ! Αποτελεί την καλύτερη λύση για προστασία από άλατα και στίγματα. Ιδανικός για το σπίτι ή την επιχείρηση. Ο αποσκληρυντής διαθέτει χρονική κεφαλή GE με είσοδο-έξοδο 1". Φέρει δοχείο χωρητικότητας 25lt. Οι διαστάσεις του είναι: 33Χ50Χ104 [cm]

ΜΟΝΑΔΑ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ

Η ΥΔΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ προσφέρει πλήρες πρόγραμμα συστημάτων αφαλάτωσης με αντίστροφη ώσμωση υφάλμυρου και θαλασσινού νερού, για παραγωγή υψηλής ποιότητας πόσιμου ή βιομηχανικού νερού ή υπερκάθαρου νερού με σύστημα αφαλάτωσης διπλού αφαλάτωσης περάσματος.

Κατά την μελέτη και σχεδιασμό κάθε συστήματος δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των πρώτων υλών, ειδικά για την αφαλάτωση θαλασσινού νερού, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή διαθεσιμότητα του συστήματος. Επειδή, ειδικά για την αφαλάτωση θαλασσινού νερού, η ανάκτηση ενέργειας προσφέρει ουσιαστική οικονομία στο κόστος παραγόμενου νερού, η ΥΔΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με ενσωματωμένη διάταξη ανάκτησης ενέργειας.

Στα συστήματα αφαλάτωσης ενσωματώνονται σύγχρονες λύσεις στην επεξεργασία του νερού, που διασφαλίζουν

  • Υψηλή ποιότητα παραγόμενου νερού με το μικρότερο δυνατό κόστος λειτουργίας
  • Ελαχιστοποίηση της συχνότητας χημικών καθαρισμών
  • Σταθερή και χωρίς προβλήματα λειτουργία
  • Ευελιξία στον σχεδιασμό, από τα συστήματα σειράς παραγωγής μέχρι τις λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για τις ανάγκες του πελάτη, με δυνατότητα παράδοσης με το "κλειδί στο χέρι".

ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΜΕ 1 ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Κέλυφος από πολυπροπυλένιο, Ενσωματωμένο βρυσάκι, Εξαρτήματα σύνδεσης

ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ 2 ΣΤΑΔΙΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΟΝΑΔΑ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ

(ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ)

Επαφή

ΥΔΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ
Έκθεση: Πάργας 10, Ηγουμενίτσα, 46100
Κεντρικό: Σύβοτα Θεσπρωτίας

2665093066
2665027013

Νέα

  • 2014-11-14 13:00

    Ερωτήσεις και Προτάσεις

    Θα θέλατε να μας κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες που έχουμε στη διάθεσή σας; Παρακαλούμε...

Όλα τα άρθρα

Δημοσκόπηση

Σας άρεσε η νέα μας ιστοσελίδα;

Σύνολο ψήφων: 680

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode